Skip to content

L’APM? s’alça amb el Premi Blanquerna al Millor Comunicador del 2009

Març 11, 2010

Avui, a dos quarts de set de la tarda, s’han concedit els Premis Blanquerna als alumnes amb els millors treballs fotogràfics, audiovisuals, publicitaris, radiofònics i de premsa.

El Degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna entregant un dels Premis Blanquerna a dos estudiants

Tot seguit, Esteve Miralles ha lliurat el Premi Extraordinari a Josep M. Benet i Jornet per la seva trajectòria com a guionista de vàries series de televisió com Poble Nou, Laberint d’ombres, Mirall trencat o Ventdelplà. Miralles ha alabat al premiat de tal manera que Benet ha hagut de parar-li els peus. Segons Miralles, Benet ha participat en més de 1000 hores de ficció dramàtica al llarg de la seva vida.

Quan Benet ha recollit el premi, modestament, ha recordat als seus companys perquè “sempre han estat esforços col·lectius”. S’ha sentit molt afortunat i content de rebre aquest premi, i com que no sabia què dir a l’hora de recollir-lo, va decidir fer un petit guió de 6 seqüències de tres personatges: Moira, Roger i Domènec, cadascun 18 anys més gran que l’altre. Molt proper i apassionat ens ha explicat que potser seria una mica avorrit (quinze pàgines) i que ja tindríem temps de riure amb “els d’APM?”. La força del guió l’hem trobat als diàlegs interiors que tenien els personatges amb ells mateixos. Per part dels estudiants, els aplaudiments han estat poc efusius i bastant compromesos, ja que molts s’han passat l’estona de lectura parlant amb el del costat.

"Obrers" de l'APM? abans de rebre el premi

Per fi ha arribat el moment esperat per tothom, el Premi al Millor Comunicador de l’any 2009, APM?. Joan Tharrats ha diferenciat àmpliament programes normals de zapping amb l’APM?, que té un guió. Com que es tracta d’humor, Tharrats ha fet la introducció molt amena i divertida, fent referència a algunes icones socials. Per ell, les claus de l’humor són tenir intenció i contundència. I APM? té les dues coses. Tharrats li ha lliurat el premi al productor executiu, Carles Capdevila, i al director del programa, Guillem Sans. Capdevila ha estat molt còmic, i enlloc de llegir-nos l’acta, ha explicat que li donaven el premi com a programa de referència i àmplia penetració social; i segons Capdevila: “és la primera vegada a la vida que em feliciten per la meva penetració, i una àmplia penetració no la fa qui vol, sinó qui pot”. Guillem Sans ha estat més concís i ens ha posat directament un vídeo d’APM? dedicat als alumnes de la Blanquerna que, amb molt d’amor, els havien votat. Després del vídeo, la gent ha embogit i ho ha demostrat amb els aplaudiments, xiulets i crits dirigits a tot l’equip d’APM?.

JÚLIA BAS ANGLÈS

Anuncis
2 comentaris leave one →
 1. el titu del poblenou permalink
  Març 12, 2010 2:55 pm

  Felicitats a l’APM?
  Fantàstic el video! no?

 2. Champy permalink
  Març 12, 2010 3:42 pm

  Molt treballada la crònica, no hi vaig estar però et llegeixes aixoò i et dona la sensació d’haver-hi estat present a l’entrega de premis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: