Skip to content

D’estudiant a professional audiovisual

Març 11, 2010

Imatge de l'acte La incorporació dels joves al món professional de l'audiovisual

Avui 11 de març, a l’aula 201 s’ha celebrat la conferencia de la incorporació dels joves al món professional. Jan L. Latussek, Àlex Lora, Xavier Peralta, Alba Recasens i Marc Sirisi, exalumnes de la Facultat de Comunicació Blanquerna, han parlat sobre la seva experiència al món laboral.

Els exalumnes coincideixen en què s’han d’aprofitar totes les oportunitats que et brinden. Aquests nombren com una molt bona oportunitat les pràctiques laborals que la Facultat Blanquerna els va oferir a tercer. A més a més, ens asseguren que durant les pràctiques és molt important establir una amplia xarxa de contactes professionals i laborals. Aquests en un futur et poden ser molt útils per projectes personals o problemes d’àmbit laboral o tècnic.

Àlex Lora declara: “al principi em feia por enfrontar-me a una nova feina del món audiovisual, però realment es aquí on he après i he posat en pràctica tot el que he estudiat”.Els exalumnes recolzen l’argument de Lora dient que el món  laboral es on et realitzes i creixes com a professional pel camí que realment et motiva.

Aquests a més ens adverteixen que hem de viure amb certa angoixa, ja que les feines venen i van i no podem  perdre la il·lusió de fer el que ens apassiona. Àlex Lora ens aconsella de combinar la nostra passió amb alguna feina que ens estabilitzi econòmicament.

Segons els conferenciants, la crisis de l’audiovisual no és un fet actual sinó que aquest  sempre ha existit. Actualment, el desenvolupament de la creativitat és molt més senzill, ja que gràcies a les noves tecnologies pràcticament tothom té a l’abast les suficients eines per crear material audiovisual. A més, les noves eines de difusió d’informació (facebook, twitter, blogspot, wordpress…) són una gran avantatge per publicitar els treballs audiovisuals realitzats.

GLORIA BERLANGA LOZANO

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: