Skip to content

Més enllà de fer una simple trucada

Març 10, 2010

El fenomen de la telefonia mòbil dins de l’entorn dels joves cada vegada  crea més comunitat. Una pregunta senzilla realment seria: la societat jove utilitza  mòbil només per un sentit d’emergència?, la resposta és  no, ja que molts joves  el tenen només per un objectiu primordial, participar en tots els serveis interactius que ofereixen les companyies, fer fotografies , jugar , navegar…

Tot aquest aspecte de continguts evidencia que els joves tenen l’objectiu que  el futur del mòbil estigui  més enllà de fer una simple trucada.

Pel que fa la franja d’edat podem afirmar que els joves de 18 a 25 anys formen part del tipus de perfil que més utilitza el mòbil amb l’objectiu d’enviar SMS, conectar-se a les xarxes socials d’Internet, entre d’altres aspectes, que fan que aquesta tecnologia tingui un ús orientat cap a l’interés, cosa que farà que en un futur, no gaire llunyà , aquest producte necessiti dispositius per fer-lo més convergent.

L’inconvenient més nombrós el podem trobar a la franja d’edat de més 40 anys, una edat aproximada on si que es tenen els coneixements de què és un telèfon mòbil, però es desconeixen les noves vies interactives que s’ ofereixen.

La gran incògnita serà: Sabrà tothom  adaptar-se a l’ús del mòbil?

DAVID PRATS JIMÉNEZ

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: