Skip to content

La comunicació solidària existeix

Març 10, 2010

Alba Recasens, Gina Cañas i Elisa Zaragoza.

Alba Recasens, cap de producció a Uqube Films i a “publicitarios implicados”, Gina Canyes, dissenyadora a Amalgama Màrqueting i directora d’art de “publicitarios implicados” i Elisa Zaragoza, executiva a Ulled i Associats i sots-directora de “publicitarios implicados” han parlat aquesta tarda sobre la associació en la qual treballen totes tres, “La Asociación Solidaria Publicitarios Implicados”.

Aquesta associació va néixer al juny de 2004 de la mà de Richard Wakefield amb l’objectiu de difondre la solidaritat. Ofereixen serveis de comunicació a les ONG’s o Associacions petites, ja sigui la realització de spots de televisió, consultories corporatives o de comunicació, cartells, logotips, fotografies, samarretes, fullets, anuncis de premsa i ràdio, etc. Treballen de forma personalitzada en funció de les necessitats de cada ONG o Associació. I tot això sense cobrar honoraris ja que es tracta d’un projecte solidari.

Actualment més de 166 persones col·laboren ja en aquest projecte dels quals 93 són estudiants universitaris i 73 professionals. Aquests últims dediquen part del seu temps lliure i utilitzen els contactes que dits professionals tenen per a fer que totes les campanyes arribin al seu públic. Fins ara, han resolt prop de cinquanta casos i el projecte s’ha presentat en diverses universitats de tota Espanya i han guanyat dos premis en el Publifestival de Màlaga de Màrqueting Social.

A la conferència han explicat l’últim projecte realitzat, una campanya per a donar a conèixer una malaltia anomenada ELA (esclesròsi lateral amiotròfica),  amb la que han aconseguit que diversos hospitals facin un estudi clínic per a aquesta, ja que fins a ara no s’havia fet cap i és una malaltia de la qual no s’ha trobat cap cura.

Publicitaris Implicats ja ocupa un lloc en la ment de gairebé tots els que han assistit a aquesta conferència. La seva missió és matar a la indiferència, combatre contra ella i motivar a la societat a unir-se a la seva lluita.

SILVIA DESVALLS MORENO

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: