Skip to content

La solidaritat de l’audiovisual

Març 9, 2010

Carlos Sanchez-Llibre, gerent de Tomando Conciencia, i Joel Borràs, gerent de Chocolatestudio, han parlat sobre el projecte en comú, Tomando Conciencia, una ONG que es va iniciar al 2006 amb l’objectiu d’ajudar a la infància mitjançant l’accés a l’educació, l’alimentació i la sanitat.

Sanchez-Llibre explica que abans de començar aquesta iniciativa treballava al negoci familiar. Durant aquests anys Carlos va conèixer a Joel Borràs, un estudiant de disseny i publicitat que acabaria sent Relacions Públiques del seu negoci.

Més endavant Joel Borràs va crear Chocolatestudio, una empresa  de disseny gràfic i multimèdia. Aquesta empresa més endavant treballaria per la ONG Tomando Conciencia i la Productora TC.

Sanchez-Llibre va decidir anar-se’n de viatge a Sud Amèrica i Australia uns anys més tard. Explica que aquest viatges el van connectar amb la naturalesa i el van fer prendre consciència sobre el que pensava i el que feia. Durant els viatges va participar en projectes d’ajuda social el quals el van portar a crear la ONG Tomando Conciencia. Aquesta es va associar amb Chocolatestudio, que va dissenyar i va fer tota la imatge corporativa de la ONG.

Tomando Conciencia va començar a guanyar diners venent les fotos dels viatges a Sud Amèrica i Australia. Les ventes van generar uns guanys de 9.000 euros (30 euros la peça). El que va demostrar que la gent es va bolcar i va voler col·laborar en aquest projecte.

Aquesta ONG es finançava totalment per les exposicions de fotografies, documentals, venda de documents, concerts musicals i col·laboracions amb escoles i ajuntaments. Però fa un any es va crear la Productora TC, que a través de projectes corporatius finança aquesta ONG, pagant la totalitat de les seves despeses. D’aquesta manera tots els diners que recapta la ONG serveixen per finançar projectes com l’Escola Audiovisual Infantil (EAI).

GLORIA BERLANGA LOZANO

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: