Skip to content

“El mòbil és el germà petit, però aviat serà el gran”

Març 9, 2010

D'esquerra a dreta: Ivan Rodríguez, Sixto Arias i Roger Torres

Roger Torres, soci fundador de Nonameproject, Sixto Àries, Managing Director en Mobext (Havas Digital) i Iván Rodriguez, Director de Mobile Màrqueting (Caja Madrid) han parlat aquesta tarda sobre què es fa i com es podrà fer publicitat en els mòbils.

El mòbil com a canal interactiu està resultant una eina molt potent en el món de la comunicació. És un nou mètode d’arribar al públic, pel qual moltes empreses estan apostant, ja que a través de la segmentació asseguren arribar al target correcte. Proposen l’estratègia més apropiada d’acord amb les necessitats del consumidor.

El telèfon mòbil té certs avantatges respecte altres plataformes, ja que és l’únic canal que està sempre connectat als mitjans. És l’única eina que dirigeix a la marca ja que permet únicament la publicitat que li interessa, per tant el consumidor és qui mana.

Amb l’estratègia d’aquest producte pretenen que l’usuari contacti amb la publicitat, un concepte totalment invers al que podem veure avui dia.

L’estratègia de distribució de la telefonia mòbil abasta diferents sectors, a través de missatges, missatges multimèdia, bluetooth i wi-fi.

Sixto Arias ha deixat clar que el Iphone ha revolucionat el mercat i l’ús dels mòbils, ja que a través d’ell s’han pogut desenvolupar moltes de les activitats que han donat pas a la publicitat en aquests. També s’ha atrevit a dir que la publicitat d’avui dia no funciona i per tant, calia innovar i alimentar-nos dia a dia de la nova tecnologia.

Així doncs, en paraules d’Arias, el mòbil ja forma part de la família, és el germà petit, però aviat serà el gran.

SILVIA DESVALLS MORENO

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: